28 augustus t/m 5 september

Programma Feestweek 2015

Wat gaan we doen?

Mogelijk gemaakt door:

20:30 - Opening Feestweek

Het officiële gedeelte van de feestweek want ja, ook een feestweek moet geopend worden. 

Mogelijk gemaakt door:

+/_ 21:00 - Lampionnen optocht

We beginnen bij de tent. Vanuit de tent lopen we over de Dorpsweg naar de Oudendijk om via de Doelensteeg weer op de Dorpsweg uit te komen. Daarna nemen we al snel het Oranjepad om via de Zes Molens op het Giessenland terecht te komen. Daarna gaan we via het Vissersland nog even naar de Schans om zo via de Kromme Giessen en het Dirk IV Plein via het Hovernierserf en de Dorpsweg weer bij de tent uit te komen.  

Dit alles onder begeleiding van KNA uit Nieuwpoort 

Dit alles onder begeleiding van een complete fanfare!
Mogelijk gemaakt door:

+/_ 22:00 - Vuurwerk show

Weet u het nog? In Hoornaar sluiten we niet af maar beginnen we de feestweek met een spetterende vuurwerkshow. Direct aansluitend op de lampionnen optocht. 

 

.

Alleen als het donker is...
Mogelijk gemaakt door:

22:30 - Warming-up party

Na de vuurwerkshow is de tent open om wat te drinken en vast voor te beschouwen op de komende feestweek. 
Dit onder begeleiding van een lekker muziekje met DJ Cor

Nooit gaan feesten zonder goeie warming up.
Mogelijk gemaakt door:

11:30 opstellen 12:30 vertrek - Allegorische Optocht

Wat is een feestweek zonder optocht? Een doodnormale doorsnee Zaterdag zoals we er 52 per jaar hebben. Dat is niet de bedoeling en daarom op de eerste zaterdag van de feestweek dus de optocht. Een lange stoet van prachtig versierde wagens zal vanaf 11.20 opstellen op het Dirk4 plein en om 12:30 vertrekken voor een rondrit van enkele uren door Hoornaar en omgeving. Het oranje bestuur zal de optocht leiden in een nog geheime wagen en outfit. Wij hopen op zoveel mogelijk deelnemers en dat een ieder die niet in de stoet zit deze langs de kant van de weg zal bekijken en aanmoedigen. 
Net voor de optocht zullen we de inschrijfformulieren verwijderen en zo snel mogelijk na de optocht zullen we de jury rapporten op deze plek publiceren.

 

download hier het jury commentaar
Praalwagenoptocht Hoornaar 2015.pdf

Hehe, eindelijk een inschrijfformulier
Mogelijk gemaakt door:

20:30 - Showband "Total Eclipse" met een gastoptreden van Arjon Oostrom

total eclipse.JPG

De band Total Eclipse heeft inmiddels een staat van dienst opgebouwd binnen de Muziekwereld, die nog steeds groeiende is. Vijf uitermate professionele vakmensen hebben hun ervaringen verenigd in deze swingende formatie ! Stuk voor stuk beroepsmuzikanten die muziek met de paplepel kregen ingegoten.

Eenmaal kennisgemaakt met Total Eclipse gaat er een muzikale wereld voor U open.....

Als Arjon Oostrom dan tussendoor ook nog een fantastisch optreden komt geven kan de avond helemaal niet meer stuk! 

Arjon Oostrom.JPG 

 

Deze avond wordt u aangeboden door DE transporteurs van Hoornaar

14:30 - Tentdienst

De ondertussen vertrouwde tentdienst van de gezamenlijke kerken mag niet meer ontbreken op het programma. 
Vanzelfsprekend is iedereen hierbij van harte welkom. 

Het Gospelkoor Sound of Joy uit Werkendam, met minimaal 75 enthousiaste zangers, zal tijdens deze kerkdienst hun medewerking verlenen. 
Nieuwsgierig naar dit koor? Kijk dan op http://koor-soj.nl

sound of joy.jpg

Mogelijk gemaakt door:

18:30 - Fame

Alle kinderen op de basisscholen in Hoornaar maken deze dag deel uit van de musical Fame.

Leren spelen in een band en dansen op de vetste muziek in dit schoolproject.

Drumstellen, elektrische gitaren/basgitaren, synthesizers, conga's, zangmicrofoons... Ze komen allemaal voorbij! De leerlingen leren de meest hippe dansmoves in een energieke dans workout en bereiden zich voor op een optreden waarin ze live zingen en op échte instrumenten spelen! They will rock you!!! Het slotoptreden in de tent is gegarandeerd een feestelijk en muzikaal spektakel! Alle opa’s, oma’s, papa’s, mama’s, tantes, ooms, neven en nichten zijn van harte uitgenodigd.  

Mogelijk gemaakt door:

19:30 - Playback show & DJ Cor

Ja wat zullen we hier eens van zeggen. De playback show behoeft geen enkele uitleg. Elke feestweek steevast op de maandag avond laat ieder die dat wil zien wat hij of zij of hullie in huis hebben. Geef je vooral op tijd op want het aantal plaatsen is beperkt. Er wordt gestreden voor de hoogste eer in twee categorieen, jeugd en volwassenen. Uiteraard wordt alles beoordeeld door een uiterst bekwame jury.

Deelname is voor iedereen uit Hoornaar, maar als je samen met je vriendje, vriendinnetje, oom, tante, oma, opa of wie dan ook mee wilt doen en hij/zij komt uit een andere plaats dan mag dit natuurlijk ook.

Opgeven kan al via ovirene@hotmail.com 

 

Na de Playbackshow is het niet nodig om direct naar huis te gaan want DJ Cor draait nog even door met fantastische muziek!

Playback Kinderen.pdf

Playback Volwassenen.pdf

Mogelijk gemaakt door:

14:30 - 55+ Middag High Tea met...

Onder het genot van lekkere zoete en hartige lekkernijen en een kopje thee zal Trebert de "plaat en zijn verhaal" verzorgen. De liedjes kent u allemaal wel maar wat is nu het verhaal achter deze liedjes. Trebert weet dit allemaal en deelt zijn kennis graag met U. Natuurlijk zal er ook voldoende ruimte zijn om gezellig met elkaar te babbelen en we hebben zelfs gehoord dat er ook oud inwoners speciaal voor de high tea even naar Hoornaar komen. 

Mogelijk gemaakt door:

18:30 - (gras) Volleybal

Met VEDO '70 als organisator staat er ook dit jaar een volleybal toernooi op de planning. 

De teams mogen jullie zelf samenstellen.

Een team moet 6 spelers hebben en er moeten minimaal twee dames in het team zitten. De aanvoerder van het team (degene die het team gaat inschrijven) moet lid zijn van Vedo’70 en/of lid zijn van de Oranjevereniging van Hoornaar. Alle andere spelers in het team mogen famillie, vrienden, buren of collega’s zijn en hoeven dus geen lid te zijn van Vedo of de Oranjevereniging. Alle spelers moeten 14 jaar of ouder zijn. Mocht je geen team hebben of kunnen vormen en toch graag willen volleyballen. Geef dit dan door aan het bestuur. Dan zorgen zij er voor dat je alsnog mee kan doen.

Meedoen is belangrijker dan winnen! Houd dit in gedachten bij het samenstellen van je team.

Wil je meedoen voor je buurtvereniging voor de BESTE BUURT BOKAAL dan moeten er minimaal 3 leden van je buurtvereniging meedoen. 

wedstrijdschemafeestweek.doc

pouleindeling%20feestweek.doc

Mogelijk gemaakt door:

20:30 - Truus Trut en de Terlenka's

Truus en haar broers Theo Jr., Tinus, Teun, Ted en Tommy brengen een avondvullend programma, met louter smartlappen van hun grote helden Corry Konings, Frans Bauer & Marianne Weber, André Hazes, Ronnie Tober, Jacques Herb, Bonnie St. Claire, Henk Wijngaard, Koos Alberts, en ga zo nog maar even door.
Kortom: alle vaderlandse coryfeeën bijeengebracht in een wervelend programma met een zeer hoog meezinggehalte.

Om de knusse, oerhollandse familiesfeer met wereldse invloeden en geneugten te behouden en de optredens toch iets 'eigens' en vertrouwds mee te geven wordt als podium-entourage een deel van de huisraad meegenomen.
Wars van frivoliteiten wenste de familie overigens aan de eigen -zondagse- kleding geen concessies te doen..

Kortom: Truus Trut & de Terlenka's, voor als het
ècht feest mag worden !

Truus Trut.JPG

 

Mogelijk gemaakt door:

14:00 - Fiedel Diedel met het sprookje "Vrouw Holle"

Een fantastische voorstelling met veel interactiviteit voor alle kinderen van 0 tot 9 jaar, de ouderen en de bewoners van Syndion.

Sara moet van haar stiefmoeder en stiefzuster zo lang spinnen dat haar handen ervan kapot gaan. Er komt bloed aan de spoel met wol. Tijdens het schoonmaken valt de spoel in de put. Sara springt erachteraan. Ze wordt wakker in de bloemenweide van Vrouw Holle. Een appelboom en een broodoven roepen om hulp!

Sara werkt een jaar voor Vrouw Holle. Elke dag schudt ze haar kussen stevig op. Als ze heimwee krijgt, brengt Vrouw Holle haar naar de poort. Sara wordt met goud bestrooid omdat ze zo goed geholpen heeft.

Haar stiefmoeder en stiefzuster zijn vreselijk jaloers! De stiefzuster springt ook in de put. Maar is zij even ijverig en behulpzaam als Sara? En waarmee zal ze beloond worden?

Vrouw Holle.JPG

Mogelijk gemaakt door:

15:00 - Kinderdisco

Een McDonald's kinderfeestje, wie wil dat nou niet. 
Ook dit kan tijdens de Hoornaarse feestweek. Na het spannende verhaal van "Vrouw Holle" zijn alle kinderen natuurlijk toe aan wat beweging. McDonald's zal samen met de kinderen in beweging gaan. Daarnaast zullen er ballonnen zijn en kunnen de kinderen geschminkt worden.    

Mogelijk gemaakt door:

15:00 - Lasergamen

JA het bestaat en JA wij hebben het. 

Een mobiel lasergame veld. Lijkt je dat niet fantastisch! met 5 tegen 5 of ieder voor zicht in een groot opblaasbaar veld lasergamen. Het kan in Hoornaar tijdens de feestweek!

Mogelijk gemaakt door:

18:00 - Dorps BBQ

Om half 6 gaan we met z'n allen volgens traditie lekker BBQ-en. Een ervaren team van BBQ-ers zal op deze namiddag het vlees voor u BBQ-en. De eigen bijdrage is 6 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. De kaarten zijn te koop tijdens de verkoop van de passe-partouts.

Dit jaar gaan we tijdens de BBQ op de Astrix en Obelix toer, dus een ketel met toverdrank, een varken aan het spit en ...............

Mogelijk gemaakt door:

20:30 - Het Cooldown Café

Cooldown Café is een Nederlandse popgroep, genoemd naar een gelijknamig feestcafé aan de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. De groep verwierf nationale bekendheid door in Nederland in 2000 een top 5-hit te scoren met een Nederlandse remake van het Amerikaanse nummer Hey! Baby. Het nummer stond 32 weken in de Nederlandse top 40.

In 2010 werd er een remake gemaakt van het nummer "Polonaise Hollandaise" en in hetzelfde jaar kwam ook Campione uit, een single die mikte op sportevenementen.

cooldown cafe.JPG

21:00 - Prijsuitreiking verlichting

Stipt om 21:00 uur is het zover. De prijzen voor de verlichting worden uitgereikt. 

In diverse categorieën zijn er prijzen te winnen. We proberen het kort te houden en de jury rapporten proberen we zo snel mogelijk hier op de site te plaatsen. 

Mogelijk gemaakt door:

vanaf 21:00 - In een treintje langs de verlichting

Speciaal voor de ouderen, mensen die wat moeilijker ter been zijn en de aller jongsten rijdt er deze avond een treintje langs de verlichting in het dorp. Om 21:00 starten we en we de laatste trein vertrekt om 23:00 uur. Iedere rondrit duurt ongeveer een uur, we proberen om 3 keer een rondrit te maken. 

Inschrijven kan via de intekenlijst die in het restaurant bij de Zes Molens ligt. Doe dit snel want per rit kunnen er 40 personen mee!

Heeft u hulp nodig om bij de Zes molens te komen? Vraag het uw familie of vrienden. Blijft dit een probleem? Laat het iemand van de Oranjevereniging weten. Dan zorgen wij dat u op tijd bij de zes molens aanwezig bent!

Mogelijk gemaakt door:

15:00 - Jeu de Boules

Gezellig een potje Jeu de Boules!

Een gezelschapsspel voor iedereen van 12 tot 112. We gaan dit doen bij de Jeu de Boules baan bij de Zes Molens onder begeleiding van bijna profs!

Mogelijk gemaakt door:

15:15 (direct uit school) - Stoepkrijten

Het stoepkrijten is weer terug van weg geweest. Altijd een succes voor de aller kleinsten. Deze keer gaan we het direct na schooltijd doen maar dan bij de Zes Molens.

Omdat dit direct na schooltijd gaat gebeuren zorgen wij voor wat te eten en te drinken! 

Natuurlijk zorgen wij ook voor voldoende stoepkrijt!!

Mogelijk gemaakt door:

18:30 - Color / Prut / Sloot run

Na de succesvolle prutloop gaan we nu nog een stapje verder.  

Het publiek krijgt de kans om alle, toch al natte deelnemers omdat deze door de sloot zijn gegaan, helemaal te kleuren met alle kleuren van de regenboog. Geïnspireerd door het  Hindoeïstisch feest Holi-Phagwa wordt dit één groot kleurenfeest! (nog even onder voorbehoud) maar gelopen wordt er altijd.

Iedereen kan en mag hieraan mee doen. Het enige wat je hoeft te hebben is een zwemdiploma!

Geef je hier op!

Mogelijk gemaakt door:

20:30 - 90's Unlimited

90´s Unlimited De 90’s zijn terug! De tijd van Spice Girls, Teletubbies, Gameboy’s en Joggingbroeken; en natuurlijk de foutste muziek. 90’s Unlimited neemt je mee terug naar de glorieuze jaren ‘90. Met videoclips, 90’s DJ’s, volop entertainment en de beste 90’s dance, rock, urban, pop en partytracks; dus ‘Everybody Dance Now!’

VJ & Videoscreens Tijdens de 90’s Unlimited-show zijn er continu retro videobeelden en videoclips te zien. De 90’s VJ zorgt voor visuele verrassingen op de videoschermen, natuurlijk met alle foute 90’s videoclips.Techniek: 90’s Unlimited tourt met een compleet verzorgde eigen podiumset met DJ-booth, podium, videoschermen en podium-lightshow.

Fototeam: Gelukkig hebben we de foto’s nog! Tijdens de 90’s Unlimited show nemen de meiden van het fototeam volop foto’s van het publiek. Foto’s zijn na het optreden beschikbaar voor gebruik op eigen website.

Mogelijk gemaakt door:

18:00 - Dorpsbuffet

Helemaal nieuw deze keer is het dorpsbuffet. 
Gezellig met zijn allen eten

Tijdens de voorverkoop van de passe-partouts kunt u toegangsbewijzen voor dit Mediteraanse kopen 
Deze prijs is inclusief een uitgebreid dessert buffet en exclusief drinken

Kaarten voor iedereen van 12 jaar en ouder kosten €18,- 
Iedereen jonger dan 12 jaar betaald €9,- 

Gedurende het hele buffet zal er voor de kleintjes een springkussen aanwezig zijn zodat de kinderen lekker kunnen springen. 

 

Mogelijk gemaakt door:

20:30 - Het voute veestje met 't Dakkeraf

Van Engelstalige rock naar heerlijke Nederpop, van toen naar nu en van lekker swingen naar gezellig meezingen.
Het maakt allemaal niet uit als het maar vout is. 
En als HOORNAAR dan ook nog laat zien wat er bedoeld wordt met voute kleding dan wordt het een voute avond om nooit te vergeten

 

t dakkeraf.JPG

Niets moet, alles mag en hoe gekker hoe beter met een leuke prijs voor de origineelste outfit
Mogelijk gemaakt door:

12:00 inschrijvingen openen 12:30 starten met de eerste demo - Daagie Donk 2.0

Dit wordt een Daagje Donk nieuwe stijl!

Heel de dag op de Donk met diverse activiteiten om naar te kijken of om aan mee te doen. 

Om vast een tipje van je sluier op te lichten:

- Whipe out
- Aquabubble
- Flyboarden
- Bananenboot race
- Jetski
- Springkussens
- en nog veel meer

En natuurlijk is het heel de dag catering aanwezig zodat het echt een Daagje Donk kan worden 

 

De prijsuitreiking van deze dag zal om 16:45 plaats vinden!

Wil je precies weten wanneer er wat gebeurt tijdens Daagie Donk 2.0?
Donwload dan nu onderstaand overzicht

Daagiedonk activiteitenoverzicht.pdf

Mogelijk gemaakt door:

20:30 - Q-music The Party en de Lawineboys

Qmusic.png

Ben jij een fan van Q-music?

Dan is dit zeker de avond voor jou want deze avond duurt niet 1 niet 2 niet 3 maar 4 uur! Dus 4 uur lang genieten van jouw muziek, wie wil dat nu niet? 

De muziek van Q-music staat namelijk voor herkenning, energie en een glimlach! Omdat iedereen de nummers kan meezingen en het programma zo’n groot succes is organiseert Q-music sinds enkele jaren THE PARTY. Dit alles met DJ Menno Barreveld!

En dan komen ook nog de Lawine Boys. Als dat geen TOP avond wordt????

 

21:00 - Prijsuitreiking Beste Buurt Bokaal

Als je een Beste Buurt Bokaal wedstrijd organiseert, dan moet je ook een Beste Buurt Bokaal uitreiken.
Dat moment is nu aangebroken. 

En de beste buurt van Hoornaar tijdens de Feestweek 2015 is .................

bokaal.jpg

Tweet, tweet

Lekker snel zeg

  • De foto's van afgelopen Koningsdag zijn nu te vinden op onze website. Neem een kijkje! https://t.co/JifggF6itC https://t.co/JifggF6itC

    30-04-2019 21:14
  • De aubade, om 9.00 uur, vindt in de grote zaal van het Bruisend Hart plaats.

    27-04-2019 08:51
  • Mede dankzij de gulle giften van de A.A. de Haan Stichting en Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost kijken we uit n… https://t.co/Zqag3jOmgo

    25-04-2019 16:10

Quick info

Alles wat je wilt weten...

Wie?

Oranjevereniging Hoornaar natuurlijk. Je kent ons wel...

Wat?

Vuurwerk, Playbackshow, Tent, Feest, Optocht, Muziek, Gezelligheid, Bier en wijn...

Klik hier voor het programma!

Waar?

Op het terrein van Theo Maat. Waar ook de fokveedag is zeg maar... In het weiland, bij Jongkind. Bij de Slagerij... Ik weet ook niet hoe ik het verder duidelijk moet maken....

Wanneer?

Van 28 augustus tot en met 5 september. Zorg dat je het niet mist, want het duurt daarna weer 5 jaar!

Kosten?

Afhankelijk van de avond, maar je kunt ook een passepartout voor heel de week kopen. Prijzen en kosten worden later bekend gemaakt.